Bli med i Bønneringen!


Ønsker du å bli med på noe stort og meningsfylt?

 

Jesus sa: "Dere er verdens lys! En by som ligger på et fjell, kan ikke skjules. Heller ikke tenner man en oljelampe og setter den under et kar. Nei, man setter den på en holder, så den lyser for alle i huset. Slik skal deres lys skinne for menneskene, så de kan se de gode gjerninger dere gjør, og prise deres Far i himmelen!" (Matt 5, 14-16)

En av de fineste tingene jeg vet er nettopp å se en by med masse tente lys på kvelden i mørket! Jeg kan stå å betrakte de lenge og kjenne på ro og glede.

Jeg tror at Gud kan oppleve det på en lignende måte da vi viser omsorg, ber og tenner lys for hverandre. Det å engasjere seg i bønn for andre kan ha mye større ringvirkninger enn vi har mulighet til å forstå! Jeg tenker da både på hvordan vi selv, andre og Gud blir berørt.

Da en har det vanskelig så er det utrolig godt å vite at andre mennesker "står og går" ved siden av med lys og håp inn i situasjonen!

Kunne du tenkt deg å bli med i Bønneringen og gjerne tenne et bønnelys hjemme hver dag og be for behovene i Bønnekrukka i tillegg til de konkrete behovene som videreformidles? 

Jeg kommer til å sende jevnlige oppdateringer til de som blir med i Bønneringen. Vi ønsker å behandle behovene med respekt og ønsker at de forblir innenfor Bønneringen selv om de som videreformidles er anonyme.  

Vær et lys i mørket for andre! Ta kontakt!

 

Med hilsen

Eldbjørg

Tlf 48990570   

Mail: ek866@kirken.no

 

 

 

Tilbake
Del