Kirkens Nødhjelps Fasteaksjon 2020


Årets Fasteaksjon blir digital og er viktigere enn noensinne!

 

 

Se for deg at du våkner i morgen, og når du skrur på vannet for å pusse tennene kommer det skittent vann ut av krana. Drikker du vannet risikerer du å bli syk, og du får heller ikke vasket deg på hendene. Dette er realiteten for mange mennesker i landene Kirkens Nødhjelp jobber i, og dersom coronaviruset inntreffer kan konsekvensene bli enorme. Derfor er midlene vi samler inn i fasteaksjonen i år viktigere enn noensinne, og du kan bidra!

Kirkens Nødhjelp jobber med klimatilpasset vann, sanitær og hygiene både i langsiktige prosjekter og akutte katastrofer over hele verden. Målet er å sikre mennesker tilgang til rent vann, trygge sanitærforhold og å legge til rette for god hygienepraksis i fattige lokalsamfunn. Midler fra fasteaksjonen går blant annet til dette arbeidet. For bare 200 kroner kan en person få tilgang på rent vann for resten av livet! Det samme koster én kinobillett pluss en dyr brus og fire smågodtbiter fra kiosken.

For å hindre spredning av coronaviruset blir årets bøssebæringsaksjon avlyst. Derfor kommer det ikke konfirmanter på dørene i år. Vi oppfordrer hele menigheten til å støtte Fasteaksjonen uansett, det kan gjøres på følgende måte:

1. Vipps til 2426

2. Hillevåg kirkes innsamlingsaksjon på Facebook

https://www.facebook.com/donate/885520881891116/1266453253562081/

3. SMS med kodeord "VANN" til 2426 (200 kr)

Du kan lese mer om årets Fasteaksjon og Kirkens Nødhjelps arbeid på: www.fasteaksjonen.no

Takk for støtten! 

Tilbake