Hillevågsmiddag

Nå starter vi noe nytt for alle generasjoner!

En onsdag i måneden så er du velkommen til å kjøpe middag kl 16-17 og spise sammen med andre og få nye bekjentskaper i et kjekt fellesskap. Vanlig pris for middag blir kr 80 (voksne), kr 30 (ungdom) og kr 200 (familie).

Fra kl 17 så har vi en samling i kirken for alle aldre med gla´sang og en bibelfortelling. Deretter fra ca kl 17.15 så vil det foregå ulike aktiviteter for forskjellige aldersgrupper og interesser i de ulike rommene i kirken. Og kom gjerne med forslag til aktiviteter, foredrag eller tema du ønsker!

Første Hillevågsmiddag blir onsdag 8.juni kl 16. Vi tenker å grille ute, så middagen blir derfor pølser og evt annen grillmat. Denne dagen er prisen kr 30 (for pølse og drikke) og kr 100 (for familie).  Og hvis været tillater det, så blir det aktiviteter ute denne dagen.

Vi trenger PÅMELDING før hver Hillevågsmiddag. Du melder deg på ved å betale for mat til VIPPS nr 748128. Hvis du ikke har mulighet for VIPPS, så send melding til diakonimedarbeider Eldbjørg Kordal, tlf 48990570. Fristen for påmelding er alltid mandagen før kl 09.00.

Her er onsdagene vi arrangerer middag i 2022:

• 8.juni
  • 24.aug
  • 28.sept
  • 19.okt
  • 23.nov

Meld deg på og bli med inn i dette nye fellesskapet! DU er hjertelig velkommen!