SOMMERGAVEN 2021


Har du lyst til å glede barn og barnefamilier i vår bydel i sommer? 

 

🌞Sommergaven 2021🌞

Det nærmer seg sommer og ferie. En tid mange gleder seg til. Mange av feireaktivitetene koster, og for barn og unge som vokser opp i familier med trang økonomi, kan to måneders sommerferie med lite planer føles veldig lang.

Har du lyst til å bidra til at barnefamilier i vår bydel skal kunne tilbringe en dag i Kongeparken sammen med sin familie? Mange av oss kan kjenne igjen følelsen av å kunne glede seg til noe og å kunne fortelle om noe kjekt vi har gjort i ferien. Dette kan være viktig for å hindre følelsen av utenforskap.

Hovedfokuset for Sommergaven 2021 blir innsamling av penger til billetter til Kongeparken for barnefamilier med lav inntekt i nærmiljøet. Får vi inn mer midler enn vi trenger til inngangsbilletter, vil pengene bli benyttet gjennom året. Penger som ikke blir brukt, blir satt på konto som en buffer. Konkret hva vi prioriterer er noe vi vil vurdere ut fra det økonomiske handlingsrommet vi får men det vil alltid være knyttet til husholdninger med lav inntekt. Vi ser at for eksempel det å ha en skolesekk som fungerer og som den som eier ikke trenger å skamme seg over er viktig på flere plan.

Blant annet vil vi benytte oss av familiekoordinatorene i «Nye mønstre- Trygg oppvekst» som har tett oppfølging med barnefamilier i nærmiljøet, og kan videreformidle hva det eventuelt vil være behov for hos dem.

Om du vil være med og bidra og samtidig få skattefritak så gjør du følgende:

Beløpet du vil gi innbetales på Gausel menighets konto 3201 3271673.

Samtidig må bekreftelse på at du ønsker skattefritak på denne gaven,

fødsels og personnummer oversendes daglig leder Solveig Myklatun.

Ønsker du å vippse et tilskudd til «sommergaven» bruk da vippsnr. 662274

I en tid der vi har hatt mange begrensinger, har vi lyst til å overraske noen med muligheter.❤️

Lyst til å bidra?

🌞

Tilbake