Julegaveaksjonen 2020


Her kan du lese mer om det utrolige sluttresultatet på JULEGAVEAKSJONEN! 

 

Vi er overveldet! Den totale summen som kom inn på julegaveaksjonen 2020 er kr 79 680,-!

Hele kr 37.000,- av denne summen kom inn etter 18. desember! Takk til alle som har gitt!! Vi står i den lykkelige situasjonen at vi fikk inn mer penger enn vi kunne forvente og som vi ikke fikk brukt før jul.

Vi ønsker å bruke noen av disse pengene til å kjøpe inngangsbilletter til Kongeparken til de mange av de samme barnefamiliene som har mottatt gavekort før jul. Vi ønsker at foreldrene tidlig skal vite at de kan gi barna sine og hele familien en god opplevelse i løpet av sommeren. Gleden av å glede seg til noe!

Det økonomiske handlingsrommet dere har gitt oss, gjør at vi i tillegg kan vurdere behovet for støtte til andre ting som dukker opp.

I tillegg ønsker vi å vurdere økonomisk støtte i enkeltsaker som ikke direkte retter seg mot barna men som vil bety noe for familien som barnet er en del av. Dette er der eventuelle søknader om støtte har blitt avslått. Som for eksempel til støvsuger o.l.

Penger som ikke blir brukt i løpet av året bli selvfølgelig overført til neste Julegaveaksjon.

Vi ber om forståelse for at vi ønsker å bruke pengene der behovene er størst i året som ligger foran, og at det ikke var mulig at alt ble brukt på gavekort til julegaveaksjonen før jul.

Vi gleder oss over engasjement og varme for en viktig sak! TAKK!

Tilbake