Påmelding konfirmasjon 2025


Lurer du på om du vil bli konfirmant hos oss? Å være konfirmant i kirken er ikke bare for de som tror. Det er like mye for deg som tviler eller er nysgjerrig. Du kan også melde deg på som konfirmant selv om du ikke er døpt... 

 

Alle som fyller 15 år i 2025 og er medlem i Den norske kirke/Hillevåg sogn, får tilsendt invitasjon til å konfirmere seg i Hillevåg kirke. Er du ikke døpt, er du hjertelig velkommen til å delta på undervisningen og vurdere dåp og konfirmasjon i løpet av året.

Konfirmasjonstiden i kirken er ikke bare for deg som tror. Å være konfirmant i kirken er like mye for deg som tviler eller bare er nysgjerrig. I konfirmasjonstiden får du muligheten til å utforske mange viktige spørsmål sammen med andre. Som konfirmant får du lære mer om Gud og deg selv. Vi snakker om livet – på godt og vondt. Samtidig får du mange nye opplevelser. Du får vokse som menneske uten krav om å prestere. Bli med på en spennende reise frem til den høytidelige konfirmasjonsdagen! 

 

 

 

 

Konfirmantundervisningen:

Vi har konfirmantundervisning ca. annenhver uke på torsdager fra kl.15.30-17.00. Der går vi gjennom spennende temaer gjennom året.

Konfirmantweekend

Vi arranger konfirmantweekend en helg i løpet av året. Her gjør vi mye kjekt, vi har leker, underholdningskveld, bønnevandring, undervisning, fritid, kiosk, god mat og godt samhold.


Totalprisen for konfirmantåret er 1500-2000,- kr. Dette inkluderer blant annet konfirmantbibel, servering på bo-hjemmeleir og andre aktiviteter!

Konfirmasjonsdager i Hillevåg kirke 2025, lørdag 3. mai kl.11 og 13.

 

Ta kontakt om du har spørsmål!

Kontakt:


Sogneprest
Ellen Nordtun
90 68 62 87
Send e-post

.

 

Tilbake
Del