Menighetsweekend 23.-25.august 2019

Bli med på menighetsweekend til Horve leirsted!

Leirstedet ligger idyllisk til like ved Lutsivannet. Her er det gode bademuligheter og kanoer. Plassen har fotballbane, sandvolleyballbane, og mange fine turmuligheter. Her er kiosk, store utegriller, og bord og benker der en kan ta en kaffekopp og en drøs. Det er et stort hovedhus med matsal, kjøkken og peisestue, og småhus med soverom i ulike størrelser.

Alt ligger til rette for en fin leiropplevelse, men det viktigste er folkene som blir med.

Vi lager aktiviteter og opplevelser for alle aldersgrupper, for barnefamilier, ungdommer, voksne og eldre. Håpet er at alle skal føle seg velkommen, bli bedre kjent med andre i menigheten og oppleve fellesskap og inspirasjon.

Vi håper DU har lyst til å bli med oss på tur. Ta med ektefelle, barn, venner, tante og onkel, bestemor eller barnebarn, eller kom helt alene, og bli med på tur!

Søndag 25. august vil det ikke være gudstjeneste i Hillevåg kirke, men på Horve Leirsted klokken 11.00  Etter gudstjenesten vil det være felles middag klokken 13.00 og sosialt lag, for alle. Vi håper mange har lyst å være med på denne dagen slik at fellesskapet blir stort.

Om noen trenger skyss kan det være felles avreise fra kirken på søndags morgen.

Påmelding innen 1. august til menighetskontoret:

Tlf.: 51840400

Mail: hillevag.menighet.stavanger@kirken.no

Eller skriv deg på liste ved inngangen oppe i kirka.

Priser:

Voksen: kr 1.380,- (fom 13 år)

Barn: kr 750,- (barn under 4 år gratis)

Ungdom: 600,-

Kun søndag, med middag: 300,-

(sengetøy og håndklær er ikke inkludert)

Turen betales til kontonummer 3230.21.12893 innen 18/8-19

Merk innbetalingen med "menighetsweekend Horve"

Prisen inkluderer overnatting, bevertning og utvask av leirstedet.

Reisen kommer i tillegg. Vi reiser med privat transport, men trenger du skyss kan det ordnes.

Mer informasjon om tider, reise og hva du skal ha med kommer ved påmelding.

Inviter gjerne med deg noen til en god opplevelse på Horve.

Solveig Myklatun