Påmelding til konfirmasjon 2023


Velkommen til konfirmasjon i Hillevåg kirke!

Alle som fyller 15 år i 2023 og er medlem i Den norske kirke/Hillevåg sogn, får tilsendt invitasjon til å konfirmere seg i Hillevåg kirke. Er du ikke døpt, er du hjertelig velkommen til å delta på undervisningen og vurdere dåp og konfirmasjon i løpet av året.

Konfirmasjonstiden i kirken er ikke bare for deg som tror. Å være konfirmant i kirken er like mye for deg som tviler eller bare er nysgjerrig. I konfirmasjonstiden får du muligheten til å utforske mange viktige spørsmål sammen med andre. Som konfirmant får du lære mer om Gud og deg selv. Vi snakker om livet – på godt og vondt. Samtidig får du mange nye opplevelser. Du får vokse som menneske uten krav om å prestere. Bli med på en spennende reise frem til den høytidelige konfirmasjonsdagen!

Konfirmantundervisningen:

Vi har konfirmantundervisning ca. annenhver uke. Der går vi gjennom spennende temaer gjennom året.

Konfirmantweekend:

Vi reiser på konfirmantweekend en helg i løpet av året. Her gjør vi mye kjekt, vi har leker, bålsamling på kvelden, underholdningskveld, bønnevandring, undervisning, fritid, kiosk, sene kvelder, god mat og godt samhold.

Konfirmanttreff:

Ca. 350 Stavanger-konfirmanter samles hvert år på Ynglingen. Her samles vi til turnering i forskjellige aktiviteter, seminarer, og god stemning med fokus på sosialt samhold.

Konfirmasjonsdager i Hillevåg kirke 2023, lørdag 6. og søndag 7. mai.

Ta kontakt om du har spørsmål!

Kontakt:


Sogneprest
Ellen Nordtun
90 68 62 87
Send e-post

.

Kontakt:


Ungdomsarbeider
Malin Berge Kyllingstad
Send e-post

Tilbake

Del