Informasjon om konfirmasjonstiden

Velkommen til konfirmasjon i Hillevåg kirke!

Konfirmasjonstiden i kirken er ikke bare for deg som tror. Å være konfirmant i kirken er like mye for deg som tviler eller bare er nysgjerrig. I konfirmasjonstiden får du muligheten til å utforske mange viktige spørsmål sammen med andre. Som konfirmant får du lære mer om Gud og deg selv. Vi snakker om livet – på godt og vondt. Samtidig får du mange nye opplevelser. Du får vokse som menneske uten krav om å prestere. Bli med på en spennende reise frem til den høytidelige konfirmasjonsdagen!

Konfirmantundervisningen:

Vi har konfirmantundervisning ca. annenhver uke. Der går vi gjennom spennende temaer gjennom året.

Konfirmantweekend:

Vi reiser på tur til Horve Ungdomssenter en helg i løpet av året. Her gjør vi mye kjekt, vi har leker, bålsamling på kvelden, underholdningskveld, bønnevandring, undervisning, fritid, kiosk, sene kvelder, god mat og godt samhold.

Konfirmanttreff:

Ca. 400 Stavanger-konfirmanter samles vært år på Ynglingen. Her samles vi til turnering i forskjellige aktiviteter, seminarer, og god stemning med fokus på sosialt samhold.

Ta kontakt om du har spørsmål!

.

Ungdomsarbeider